De trainer van Hailey Bieber gaf ons een full-body workout die reisvriendelijk is en slechts 15 minuten duurt

0 Comments


Hoewel vakanties geweldig zijn voor je mentale gezondheid (en je kunnen helpen langer te leven), kunnen ze ook storend zijn als het gaat om je normale routines zoals eten, slapen en sporten. Maar dezelfde gewoonten die u thuis aarden, kunnen een soortgelijk effect hebben op de weg als u er een reisvriendelijke draai aan geeft.
Als het op je workouts aankomt, heeft trainer Rhys Athayde, oprichter van de PHANTOM Fitness-app, om je te helpen onderweg in beweging te blijven een 15 minuten durende, volledige lichaamstraining zonder apparatuur gemaakt die je altijd en overal kunt doen. Athayde heeft onder meer Hailey Bieber, Kaia Gerber en andere beroemdheden getraind wier carrière vaak veel reizen vereist. Hij zegt dat een mix van lichaamsbeweging, rust en hydratatie een groot deel van hun fitnessregimes is, waar ze ook zijn, en deze snelle training is het type dat hij zijn klanten zou programmeren om onderweg te doen.

Een reisvriendelijke workout van 15 minuten
Voltooi elk circuit twee keer voordat je doorgaat naar het volgende. Voer elke beweging 30 seconden uit en ga dan meteen door naar de volgende. Rust een minuut tussen de circuits.

Circuit A
Achterwaartse uitval naar voortrap (rechterbeen)
Achterwaartse uitval naar voortrap (linkerbeen)
Afwisselende buigingen
Walkouts met schoudertaps
Spring squat

Circuit B
Achterwaartse uitval met draai (rechterbeen)
Omgekeerde uitval met draai (linkerbeen)
Burpee met push-up
bergbeklimmers
Jump squat naar afwisselend jump lunge
Schaatsers

Circuit C
Beenliften
Fiets crunches
Opdrukken
Onderarmplank met afwisselende heupdips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *